Geslaagd

Yakina en Minke zijn geslaagd voor hun opleiding farmacologie!  

Binnenkort zullen ook zij jullie kunnen bijstaan bij het voorschrijven van medicatie.


Welkom nieuwe collega Jana!

Juli-augustus 2016

Vroedvrouwenpraktijk 'de Oever' heeft er een nieuwe collega bij: Jana Matthys werkte 2 jaar in Engeland en begeleidde er al heel wat mama's tijdens zwangerschap, bevalling en de kraamtijd.  Jana zal de komende tijd veel met ons mee lopen en ook al zelfstandig kersverse ouders begeleiden.  Je komt haar zeker en vast eens tegen.


Verkorting ligdagen in het ziekenhuis 

september 2015

Naar aanleiding van de verkorting van de ligdagen in het ziekenhuis, voelen ook wij de aanvragen stijgen….  Daarom vragen we jullie om al tijdens de zwangerschap met ons contact op te nemen.   Elke vrouw heeft recht op een postnataal huisbezoek van dag 0 tot en met dag 5.  Vanaf 01 september wordt er een administratieve kost van 30€ aangerekend aan die koppels die pas na de bevalling voor de eerste keer contact met ons opnemen.  Voor meer info over onze postnatale begeleiding klik hier.


Geslaagd

Juli 2015

Yakina is geslaagd voor haar lactatiekunde examen!  Jullie kunnen dus ook bij haar terecht met al je kleine en grote borstvoedingsproblemen....

Sofie is geslaagd voor haar opleiding farmacologie en  vanaf nu een vroedvrouw met voorschrijfrecht!  Weldra kunnen jullie bij haar terecht voor het voorschrijven van bepaalde medicatie en anticonceptie.


Minke terug aan het werk

Juni 2015


Na een aantal maanden rust en genieten van haar twee schatten is collega Minke terug aan het werk.


Afscheid Marianne

13 mei 2015

Marianne,

Het nieuws van jouw plotse overlijden raakt ons diep… 
In 1986 startte je als één van de eersten in Vlaanderen als zelfstandig vroedvrouw.  Jouw geloof in de vrouw om een kind op eigen kracht op de wereld te zetten en jouw jarenlange inzet voor het natuurlijk bevallen, deden jou de vroedvrouw worden waar wij altijd naar zullen opkijken.  Je was een luisterend oor voor zovele moeders, een steunpilaar, een lerares, een wijze vrouw, een grondlegster, … Dankzij jouw overtuiging werd onze praktijk "een begrip" in het Brugse.  
Lieve Marianne, jouw warmte dragen we voor altijd met ons mee in de zorg die we geven aan alle zwangere, barende en pas bevallen moeders, hun baby's en familie,… ook al ben je er niet meer.
Een dikke kus, 
Je collega vroedvrouwen

 


Sil en Elle zijn geboren!

Op 09 december 2014 werd Minke mama van deze twee schattige baby's

Vroedvrouwenpraktijk 'de Oever'

Blankenbergse Steenweg 14D

8000 Brugge

BE21 9730 0243 1603

Afspraken en vragen

Bellen kan van maandag tot vrijdag van 08u30 tot 18u naar jouw persoonlijke vroedvrouw

SMS wordt niet beantwoord

Wachtdienstnummer (24/24, 7/7)

Voor dringende vragen en diagnose arbeid

050684775